21 de muncitori romani sunt in greva pe un santier din orasul german, Dusseldorf, pentru ca nu si-au primit salariile, relateaza postul de radio Deutsche Welle. Romanii au cerut sindicatului european al muncitorilor migranti sa-i ajute sa-si primeasca banii.

Potrivit Deutsche Welle, romanii nu au bani de mancare si traiesc in conditii mizere. Dorm intr-o cladire, care urmeaza sa fie demolata si au la dispozitie un singur dus si o singura toaleta.

O delegatie a romanilor a prezentat ieri situatia reprezentantilor beneficiarului lucrarilor, spitalul Sfanta Maria din Ratingen. Conducerea institutiei a promis ca se va interesa cum stau lucrurile si ca le va face romanilor abonamente la o cantina, daca va constata ca nu au fost platiti.

Nu este primul caz de acest gen prezentat de Deutsche Welle. Saptamana trecuta, postul de radio relata povestea unui muncitor roman, care se plangea si el ca nu a fost platit


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.