Faptul ca statul nu se pricepe la manageriat de businessuri nu pare a fi cunoscut si la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului
Aceasta ar putea deveni actionar majoritar la unele companii la care detine pachete minoritare si care nu au inregistrat in capitalul social, pana in prezent, valoarea terenurile pe care isi desfasoara activitatea.
"Incepand de luni, 8 octombrie, vom declansa o actiune prin care vom solicita societatilor comerciale care aveau obligatia sa-si inregistreze terenurile, si care nu au facut-o, sa obtina titlurile de proprietate si sa ne inregistreze ca si actionari cu valoarea aferenta acestora", a declarat vicepresedintele AVAS, Constantin Botez.
El a mentionat ca AVAS va utiliza toate mijloacele legale pentru a determina societatile, cumparatorii si institutile publice implicate in eliberarea titlurilor de proprietate sa finalizeze in cel mai scurt timp posibil inregistrarea terenurilor in capitalul social.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.