A fost mana dreapta a presedintelui Basescu. S-a facut cunoscuta prin gafe la televiziune in ore de maxima audienta
Desemnata cea mai sexy persoana publica, Elena Udrea a fost acceptata sa predea un curs de masterat despre geopolitica si geostrategia Marii Negre la Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" din Bucuresti. Despre noua profesoara, studentii au parerile impartite, pentru majoritatea aflarea acestei vesti fiind o adevarata surpriza.
Madalina este "boboc" la Facultatea de Istorie si este foarte incantata de cand a vazut-o pe Elena Udrea la deschiderea anului universitar. I s-a parut draguta si sociabila, perfecta pentru postul de profesoara.
"Stiu ca are experienta, deci ar avea masteranzii ce sa invete de la ea", ne-a marturisit tanara studenta. Cand am intrebat-o ce anume i-ar placea sa invete de la proaspata profesoara, studenta de anul I a inceput sa se balbaie. „M-ati luat prin surprindere, nu stiu ce sa va spun...", a raspuns ea. La fel de bine primita a fost si de un grup de baieti, care au exclamat entuziasmati la auzul vestii ca Udrea preda la universitatea lor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.