Senatorul Antonie Iorgovan a decedat in noaptea de miercuri spre joi, la o clinica din Viena, in urma unui stop cardiorespirator, pe fondul unui cancer la pancreas, operat recidivat, informeaza NewsIn.
La 29 august 2007, Antonie Iorgovan a fost internat de urgenta la Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals" , unde a fost pus sub terapie intensiva. Dupa aproape o saptamana, la 5 septembrie 2007, a fost transportat la o clinica din Viena pentru continuarea tratamentului. Reintors in tara, a fost internat, pe 18 septembrie 2007, in stare grava, la clinica de oncologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, prognosticul medicilor fiind rezervat in privinta evolutiei sale.

Senatorul Antonie Iorgovan a fost cunoscut drept “parintele Constitutiei din Romania”, numele sau fiind legat de redactarea ambelor editii ale Legii fundamentale, dar si de un discurs impetuos, de fidelitate intru idei fata de Ion Iliescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.