Politicienii profita de inceputul noului an universitar pentru a le vorbi studentilor si pentru a se afla la festivitatile de deschidere ale facultatilor din tara.

Seful statului Traian Basescu si ministrul educatiei Cristian Adomnitei au deschis astazi, anul universitar 2007/2008 la Universitatea „Al.I.Cuza” din Iasi, infortmeaza NewsIn.

Seful statului se afla in capitala Moldovei inca din cursul zilei de ieri, pentru a participa la festivitatea de deschidere a noului an universitar. Basescu va vizita de asemenea, in cursul zilei de azi, si „Akademos”, cel mai nou camin studentesc al universitatii din Iasi.

Studentii de la Iasi sunt vizitati de asemenea si de catre ministrul educatiei Cristian Adomnitei, care are in programul zilei mai multe intalniri cu studentii celei mai vechi institutii de invatamant superior din tara.
La Bucuresti, este prezent premierul Calin Popescu Tariceanu, la Universitatea Politehnica din Bucuresti, alaturi de fostul presedinte, Emil Constantinescu, dupa cum informeaza Realitatea.

In alte centre universitare ale tarii se afla si alti politiceieni. Emil Boc va merge la Facultatea de Stiinte Politice din Cluj-Napoca, iar Teodor Stolojan se va afla alaturi de studentii din Brasov. Gheorghe Flutur se afla la festivitatile studentilor din Baia Mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.