ALTEX a devenit in urma cu cateva zile, partener oficial al echipei nationale de gimnastica a Romaniei. Contractul a fost semnat chiar inaintea campaniei de pregatire pentru Jocurile Olimpice de anul viitor, tocmai din dorinta de a veni in sprijinul gimnastilor romani si pentru ca acestia sa poata obtine in continuare performantele care i-au consacrat la nivel mondial.
"Asa cum a dovedit in nenumarate randuri, ALTEX este un sustinator convins al adevaratelor valori sportive. Este o onoare pentru noi ca putem sprijini, prin acest parteneriat, emblematica echipa de gimnastica a Romaniei care ne-a facut de multe ori sa fim mandri ca suntem romani, scriind istoria la Jocurile Olimpice sau la campionatele mondiale de gimnastica", a declarat Adrian Urda, Chief Operating Officer, ALTEX.
Parteneriatul dintre ALTEX si echipa nationala de gimnastica a Romaniei se inscrie in seria actelor de sustinere a sportului romanesc derulate de ALTEX, in mai multe discipline. Astfel, ALTEX este sponsor al echipei de fotbal FC Ceahlaul Piatra-Neamt si sponsor oficial al Federatiei Romane de Lupte, fiind de asemenea, partener si sponsor al mai multor manifestari sportive de anvergura.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.