Touroperatorul Neckermann, parte a grupului Thomas Cook, a decis sa scoata statiunea bulgareasca Albena din catalogul sau de vacanta pentru anul viitor
Scumpirea pachetelor de vacanta in statiunea Albena nu a fost agreata de turistii straini. „Sint mai multe motive pentru care am exclus Albena din catalogul Neckermann, dar problema preturilor a fost principala“, a spus Hristo Kolev, reprezentantul companiei Thomas Cook. Spatiul liber ar putea fi adjudecat de destinatii turistice din Romania, Franta si din Scandinavia, potrivit cotidianului ,,Dnevnik'', citat de Newsin. „Acest demers inseamna ca litoralul romanesc va avea o sansa mai mare de a atrage turisti straini. Pe de alta parte, bulgarii se vor concentra pe atragerea de turisti romani si din tarile din spatiul ex-sovietic“, spune Traian Badulescu, purtatorul de cuvint al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.

Neckermann este al treilea mare touroperator care scoate din catalogul sau o destinatie de vacanta din regiunea Varna din cauza interesului tot mai scazut ca pachetele de vacanta sint mai scumpe decit cele din sudul litoralului bulgaresc.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.