Desi vor primi limuzinele Audi A6 in aceasta saptamana, senatorii vor fi nevoiti sa le admire doar de la distanta pana pe la jumatatea lunii octombrie. Motivul? Masinile vor fi folosite intai de participantii la reuniunea Asociatiei Senatelor din Europa
Conducerea Senatului va incepe bine saptamana viitoare: in garaj va ajunge prima transa din cele 41 de limuzine achizitionate in vara acestui an, chiar inainte de terminarea sesiunii parlamentare, si pentru care s-au platit peste 1,5 milioane de euro.

Este vorba de cele 20 de masini Audi A6 care vor fi folosite de membrii Biroului Permanent si de liderii de grup, restul de 21 de Volkswagen Passat pentru presedintii comisiilor parlamentare avand termenul de livrare pana la sfarsitul acestui an. Vestea buna a primirii, in sfarsit, a noilor masini le-a fost data senatorilor de presedintele Nicoale Vacaroiu, intr-o sedinta recenta a Biroului Permanent. Numai ca pe langa fericitul anunt, senatorilor li s-a mai livrat unul: limuzinele nu vor putea fi folosite timp de cel putin vreo trei saptamani, prima saptamana fiind folosita pentru verificarile tehnice.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.