DNA a publicat vineri pe site-ul institutiei obiectiile la adresa raportului de inspectie al CSM. Inspectorii sint acuzati ca nu cunosc legile si ca au intocmit tendentios documentul
Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a decis vineri publicarea obiectiunilor procurorilor la raportul de inspectie al CSM cu motivul ca fragmente din acesta au aparut in presa scrisa, fragmente scoase din context si fara pozitia DNA, ceea ce, in opinia procurorilor anticoruptie, ar afecta prestigiul institutiei.

Procurorii DNA au atacat raportul pe mai multe fronturi. In primul rind, au remarcat ca cele trei sectii ale DNA au fost tratate diferentiat, atit in ce priveste metodologia de analiza, cit si in ce priveste volumul analizei dedicat fiecarei sectii. Astfel, daca Sectiei de combatere a coruptiei, condusa de procurorul Lucian Papici, ii sint alocate 26 de pagini din raport, iar celei de combatere a actelor de coruptie savirsite de militari, condusa de Romeo Balan, 14 pagini, sectiei de combatere a coruptiei, condusa de Doru Tulus, ii sint alocate 244 de pagini.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.