Calin Popescu Tariceanu la Hirsova, Vasile Blaga si Elena Udrea la Oradea si Giurgiu, Ludovic Orban la Timisoara, Cozmin Gusa si Lavinia Sandru la Strejnic. In Bucuresti n-a mai ramas aproape nimeni in weekend. Doar Mircea Geoana

Intre doua baclavale si niste sarailii, o marire de salarii. Aflat in vizita la Hirsova, in judetul Constanta, Tariceanu le-a promis profesorilor unui liceu din localitate salarii mai mari. „Va dau o veste buna: cit timp economia merge, vor creste si salariile tuturor angajatilor din sistemul bugetar, dar sa tinem cont ca aceasta majorare trebuie realizata in acord cu cresterea de productivitate si cu performanta economica. Daca sarim peste cal, atunci riscam sa reaprindem inflatia“, a avertizat premierul. Seful Guvernului nu a ratat ocazia de a vizita si o expozitie de prajituri specifice orasului, unde le-a divulgat gospodinelor o reteta de mar copt invatata de la mama sa.

Vizita de simbata a lui Tariceanu in judetul Constanta a avut loc la doar o zi dupa o alta in Dolj, acolo unde a tinut sa le transmita colegilor de partid un mesaj foarte clar: „Duceti-va la oameni si spuneti-le de realizarile noastre si sa spuneti ca faceti parte din guvernarea liberala“, a spus Tariceanu. Miniturneul sau prin tara continua azi, la Mogosoaia, acolo unde participa la deschiderea anului scolar, alaturi de cunoscuta cintareata Loredana Groza.

Ministrul liberal al Transporturilor, Ludovic Orban, s-a orientat catre polul opus al tarii, spre Timisoara. L-a demis dintr-un foc pe directorul Regionalei CFR Timisoara, Alexandru Silvasan, dupa care si-a indreptat tirul in directia PSD si a lui Mircea Geoana. „Anuntul motiunii e cintecul de lebada al lui Geoana. Daca nu se depune motiunea, e prost pentru Geoana, daca pica motiunea, e prost pentru Geoana, daca trece motiunea si nu e premier Geoana, pica prost Geoana si PSD, nu stiu cine i-a dat sfatul asta, dar ala nu i-a fost prieten“, a declarat Orban.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.