Dupa ce luni, cand s-a iscat sarada intre DNA si Ministerul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a tacut malc nestiind de partea cui sa stea, ieri acelasi CSM a gasit de cuviinta sa comunice ca pe 3 octombrie se va discuta in cadrul Sectiei de procurori raportul asupra activitatii DNA
Iar abia dupa ce Sectia de anchetatori isi va da cu parerea asupra raportului, vom avea si un rezultat public. Inspectia Judiciara din cadrul CSM, care a avut drept concluzii ca ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, ar face oarece presiuni asupra procurorilor anticoruptie, a definitivat Raportul privind controlul de fond asupra activitatii DNA. Aceasta inspectie a fost dispusa de Sectia pentru procurori in sedinta publica din 16 mai 2007, iar rezultatul a fost transmis procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, care l-a facut public, deoarece Consiliul se pare ca "uitase" de acest "amanunt".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.