Ministrul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Ovidiu Silaghi, s-a prezentat, ieri, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiat intr-un dosar privind o posibila infractiune de abuz in serviciu.
Silaghi a solicitat amanarea audierii, pentru a-si angaja un avocat. Ancheta in acest dosar a fost declansata pe baza unei plangeri penale depuse la Parchet de un fost consilier de imagine al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura din Satu-Mare, destituit de Silaghi, pe vremea cand era directorul institutiei. Consilierul l-a dat in judecata pe Silaghi si a castigat procesul, instanta hotarand ca el trebuie repus in functie. Silaghi a refuzat, iar angajatul a depus plangere penala la Parchet.Deocamdata, procurorii efectueaza cercetari preliminare in aceasta cauza, urmand sa stabileasca daca Ovidiu Silaghi a savarsit infractiunea de abuz in serviciu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.