La Iasi, autoritatile locale au alocat 50.000 lei pentru a sigurara transportul, masa si cazarea regizorului Cristian Mungiu si echipei sale, cu prilejul lansarii filmului “4 luni, 3 saptamani si 2 zile”.

Lansarea va avea loc, vineri, la Cinematograful “Victoria”. 300 de locuri din cele 800 disponibile sunt deja rezervate de catre municipalitatea locala, informeaza NewsIn.

“Cu prilejul lansarii, Primaria va organiza un dineu in cinstea regizorului si ii va acorda acestuia diploma de cetatean de onoare al municipiului Iasi”, a declarat purtatorul de cuvant al Primariei, Andrei Trofor.
Cristian Mungiu va sosi la Iasi impreuna cu inca 10 persoane, care au participat la realizarea filmului castigator la Cannes.

In aceasta saptamana, filmul lui Cristian Mungiu are premiere in toate orasele mari ale tarii, pentru ca mai apoi sa plece intr-o caravana prin localitatile fara cinematografe din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.