Presedintele PC Dan Voiculescu a anuntat, astazi, ca demisioneaza din Senat pe motiv ca nu si-a putut respecta angajamentele fata de electorat, din motive independente de vointa sa.

Dan Voiculescu a anuntat anterior ca va demisiona din Senat, daca nu va reusi sa obtina sprijin politic pentru promovarea proiectelor sale referitoare la prelungirea contractelor chiriasilor din casele nationalizate, reducerea TVA-ului pentru produsele alimentare, fondul de solidarizare pentru pensonari si neimpozitarea profitului reinvestit. El nu a obtinut sprijin din partea premierului si nici din partea UDMR, iar anuntul a fost facut dupa consultarile cu liderul PSD, Mircea Geoana.

Voiculescu a mai mentionat ca demisia sa din Senat nu echivaleaza cu retragerea din viata politica si ca se va implica mai mult in activitatea partidului, informeaza NewsIn.

Dupa modelul Mona Musca, Voiculescu a mai amenintat in trecut ca va demisiona din Parlament in cazul in care justitia va valida, prin hotarare judecatoreasca definitiva, veridictul CNSAS potrivit caruia liderul PC a facut Politie Politica. Dosarul sau se judeca in prezent la Curtea de Apel Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.