Presedintele PC, Dan Voiculescu, se declara nemultumit de intalnirea pe care a avut-o in aceasta dimineata, cu premierul Tariceanu, intrucat seful Executivului nu sustine proiectul de lege al conservatorilor de reducerea a TVA la produsele alimentare.

„Faptul ca am ajuns la concluzia ca discutiile vor continua la nivel parlamentar, pentru mine nu reprezinta un pas inainte. Noi purtam aceste discutii cu toti paralamentarii, nu numai cu parlamentarii PNL, de mult prea mult timp. Din pacate rezultatul nu a fost unul pozitiv",declara Dan Voiculescu intr-un comunicat de presa.

"Mi se pare ca situatia continuarii negocierilor parlamentare pentru reducerea TVA la alimentele de baza de exemplu, in conditile in care, dupa seceta din aceasta vara, se stie clar ca preturile alimentelor vor creste, este doar un fel de a spune „nu” acestui proiect", a mai adugat presedintele PC.

In conditiile in care intalnirea a fost un esec, Voiculescu protesteaza fata de "maniera in care PNL intelege sa se raporteze la problema reducerii TVA la alimentele de baza". Liderul PC considera ca intalnirea cu liderii PNL, de la Palatul Victoria, nu reprezinta un pas inainte, informeaza NewsIn.

Conservatorii cer sprijin pentru adoptarea a patru proiecte de lege. Voiculescu ameninta ca va demisiona din Senat daca acestea nu trec de votul Parlamentului. Proiectele conservatorilor se refera la neimpozitarea profitului reinvestit, prelungirea contractelor chiriasilor din casele nationalizate, infiintarea fondului de solidaritate cu pensionarii, si reducerea TVA la alimentele de baza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.