Un minor in varsta de 17 ani, unul dintre ce trei romani arestati la Roma pentru agresarea cineastului italian Giuseppe Tornatore, a evadat din centrul de detentie, potrivit cotidianului italian "Corriere della Sera".

Doi adulti in varsta de 34, respectiv 32 de ani, si un minor de 17 ani sunt acuzati ca l-au atacat pe cineast pe o strada din centrul Romei, pe 21 august, pentru a-i fura portofelul, ceasul si telefonul mobil. Cei doi agresori adulti au fost inchisi in penitenciarul Regina Coeli, in timp ce minorul a fost plasat intr-un centru de detentie pentru minori, dupa cum informeaza NewsIn.

Marturia romanului care a evadat i-a ajutat pe politisti sa ii gaseasca pe cei doi complici ai sai. Datorita declaratiilor minorului si in urma investigatiilor politiei asupra telefonului mobil al regizorului, vandut de fratii Constantin si Viorel Vulcan unui tanar bengalez, reprezentantii procuraturii au emis un mandat de arest preventiv.

Tornatore, in varsta de 51 de ani, a fost spitalizat pentru scurt timp in urma unui traumatism cranian si a altor rani usoare la fata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.