Edilul a fost de acord sa se ridice turnuri de 30 de etaje in parc.
O macheta a viitorului cartier de lux pe care Costica Constanda intentioneaza sa-l construiasca pe malul Lacului Floreasca a fost prezentata ieri in sala consiliului municipal, astfel incat consilierii sa voteze in cunostinta de cauza Planul de Urbanism Zonal cerut de omul de afaceri. Macheta contine doua blocuri-turn, de cate 30 de etaje, mai multe vile cu apartamente de lux, a cate 500 de metri patrati fiecare locuinta, un complex de recreere si cateva piscine pe lac.

„Asta e ceea ce i-a cerut Chiliman lui Constanda sa faca, si Costanda i-a zis ca n-are bani sa faca blocuri atat de inalte, el vrea sa faca numai case. De asta nu se inteleg”, a explicat consilierul PSD Doru Giugula, in timp ce admira macheta expusa. Giugula sustine ca are si documente care dovedesc asta, pe care le va prezenta intr-o viitoare conferinta de presa „bubuitoare”, de la PSD.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.