Societatea Nationala de Radiocomunicatii a inceput procesul de restructurare prin concedierea a 356 de angajati, dintre care 56% au fost de acord cu disponibilizarea, potrivit declaratiilor facute de, secretarul de stat in Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Constantin Teodorescu.
Procesul de concediere face parte din planurile de eficientizare a activitatii, a mai spus secretarul de stat. De asemenea, ministrul comunicatiilor, Iuliu Winkler a declarat ca pana la sfarsitul lunii septembrie un proiect de hotarare privind strategia de restructurare a Postei Romane.

In ceea ce priveste listarea la Bursa a operatorului de telefonie Romtelecom, la care statul roman este actionar majoritar nu este un scop in sine ci un mijloc pentru consolidarea unui brand, a declarat, joi, ministrul comunicatiilor si tehnologia informatiei, Iuliu Winkler, in cadrul unei conferinte de presa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.