Pentru al doilea an consecutiv, arena din Ghencea va gazdui partide din cea mai tare competitie din lume. “Ros-albastrii” au tremurat in debutul meciului, dar Zaharia si Neaga au lamurit pana la final conturile
Steaua aduce Romaniei o noua participare in cea mai tare competitie de club din lume! La capatul a 90 de minute cand au avut destule momente in care au si suferit, elevii lui Gheorghe Hagi au depasit formatia bielorusa Bate Borisov gratie golurilor marcate de Dorel Zaharia si Adrian Neaga.

TENSIUNE. Inca din primele doua minute, oaspetii au aratat ca n-au venit la Bucuresti intr-o simpla calatorie in Uniunea Europeana. Pana sa stea bine in ghete jucatorii Stelei, in dreptul ex-sovieticilor era deja contabilizata o bara, iar cazemata din defensiva “militarilor” parea un obiectiv la indemana unor urmasi ai temutei Armate Rosii. Scapand cu destul noroc din vria primelor minute, elevii lui Hagi s-au asezat calm, iar Zaharia a linistit spiritele in minutul 12.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.