Aproximativ 650 de voluntari vor construi 27 de case pentru familiile din Radauti, in perioada 1-9 septembrie.

Asociatia non-profit Habitat for Humanity Romania a lansat proiectul „Euro 2007 Habitat Build“, prin care peste 650 de voluntari vor construi 27 de case pentru familiile nevoiase din Radauti, intre 1 si 9 septembrie 2007. Fiecare casa va reprezenta un stat membru al Uniunii Europene.

„Este un proiect foarte mare in cadrul caruia vor participa voluntari atit din tara, cit si din strainatate, cum ar fi din SUA, Singapore si Norvegia. Ei au fost invitati sa participe la acest proiect pentru a ajuta 27 de familii care au nevoie de case“, sustine directorul executiv al organizatiei, Adrian Ciornea.

Dintre cei 650 de voluntari, aproximativ 170 sint persoane angajate in cadrul mai multor companii multinationale cu sediul in Bucuresti si in tara. Astfel, angajati ai Vodafone, Whirlpool, MoneyGram sau BRD s-au oferit sa construiasca cele 27 de case.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.