Echipe ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures, politisti si jandarmi cauta de peste zece ore un avion care se presupune ca s-ar fi prabusit ieri seara pe Valea Izei, transmite Realitatea TV.

Marti seara, in jurul orei 19.30, un barbat a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca ar fi vazut un avion de mici dimensiuni cazand.

Mai multi localnici sustin ca au vazut aparatul invartindu-se in cerc, urmat de o dara de fum, iar la scurt timp s-ar fi auzit o bubuitura puternica. Oamenii din zona spun ca echipele de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta cauta un posibil foc in zona montana.

"Am dislocat mai multe efective, le-am dirijat in mai multe zone de pe Valea Izei, respectiv pe Botiza, stramtura Glod-Slatioara, Eud, respectiv in zonele de unde am primit diferite apeluri ca s-ar fi vazut o flacara sau lumini pe timp de noapte", a spus Dumitru Atanasoaie, seful Politiei Dragomiresti, pentru Realitatea TV.

Echipele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures continua si miercuri cautarile, pana la aceasa ora negasindu-se nici un indiciu asupra aparatului de zbor care se presupune ca s-a prabusit. Autoritatile nu exclud nici posibilitatea ca alarma sa fie falsa dar, pe de alta parte, foarte multi localnici sustin ca au vazut avionul sau ca au auzit explozia, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.