Incident pe Aeroportul International din Timisoara. Traficul a fost blocat, dupa ce un MIG 21 Lancer a facut pana la aterizare. Roata avionului a explodat, iar bucatile de cauciuc s-au imprastiat pe pista punand in pericol decolarea si aterizarea celorlalte aeronave.
"E vorba de un aparat MIG 21 care a suferit un incident, fara niciun fel de urmari, la aterizare cand s-a spart un cauciuc de la una din rotile avionului. Pista aeroportului nu a ramas blocata pentru ca aparatul a fost degajat in afara acesteia, iar activitatea aeroportuara nu a fost perturbata. El a facut o escala tehnica la Timisoara si va pleca spre Norvegia unde urmeaza sa participe la un exercitiu multinational", a declarat pentru NewsIn comandorul Florin Ivana, comandantul Bazei Aeriene Timisoara.

Avionul de vanatoare a decolat de la Baza Aeriana din Bacau si avea la bord doar pilotul acestuia. Dupa interventia tehnica pentru remedierea avariei survenite la cauciucul uneia dintre rotile trenului de aterizare aparatul isi va continua zborul catre Norvegia.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.