Medicul Constantin Tanasescu, dat afara din spitalul Penitenciarului Rahova dupa fuga lui Omar Hayssam din tara, nu va mai fi cercetat penal. Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti nu i-au gasit nicio vina penala in legatura cu adeverinta pe baza careia Omar Hayssam a fost eliberat din arest, informeaza Realitatea TV.
Procurorii de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti au precizat in motivarea solutiei ca faptei presupuse a fi comisa de medicul Constantin Tanasescu, de fals intelectual, ii lipseste motivul, in sensul ca medicul nu ar fi actionat cu intentie.

Adeverinta semnata de doctorul Tanasescu s-a dovedit a fi singurul act medical din dosar care atesta ca Hayssam avea doua metastaze imposibil de tratat in sistemul penitenciar. Adeverinta completata cu pixul de medicul penitenciarului, foarte asemanatoare unei scutiri banale, a fost invocata in instanta ca motiv pentru eliberarea sirianului chiar de procurorul care a instrumentat dosarul de terorism: Ciprian Nastasiu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.