Primarul localitatii dimbovitene Ciocanesti este cercetat de politisti dupa ce a fost prins ca a trimis pe altcineva in locul sau pentru a sustine bacalaureatul.
Inspectoratul Scolar Dimbovita a sesizat joi politia ca, la Grupul Scolar "Constantin Brancoveanu” din Tirgoviste, comisia de examinare a depistat un barbat care s-a prezentat la examenul scris la limba si literatura romana in locul altei persoane, utilizind o carte de identitate falsa. Potrivit MEDIAFAX, politistii au stabilit ca cel care trebuia sa se prezinte la examen era chiar primarul din Ciocanesti, Marin Paun, in virsta de 50 de ani. Primarul a sustinut examenele orale de limba engleza si limba si literatura romana, dar la examenul scris la limba romana a trimis pe altcineva in locul lui.

Pe cartea de identitate a persoanei care s-a prezentat in locul primarului, cit si pe legitimatia de concurs era poza inlocuitorului, iar pe legitimatie erau trecute datele de stare civila ale primarului. "Actele corespundeau, dar practic s-a constatat ca persoana care a sustinut proba orala la limba romana si la limba moderna nu este aceeasi cu cea care s-a prezentat la proba scrisa la romana. Actele erau pe numele primarului din Ciocanesti, Marin Paun. La proba scrisa insa s-a prezentat aceeasi persoana, in acte, dar in realitate lipsea primarul. Fiind o figura cunoscuta de la probele orale, membrii comisiei de la proba scrisa au constatat ca primarul este absent", a declarat vineri inspectorul general al ISJ Dimbovita, Maria Cristea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.