Magistratul Daniela Spranceana, sotul si fiul ei au ajuns la procurorii craioveni pentru comiterea mai multor infractiuni.

In prezent, fiul este arestat pentru trafic de stupefiante.

Ea - judecatoare la Judecatoria Craiova. Sotul - fost colonel de armata. Fiul - absolvent al Facultatii de Drept. In afara gradului de rudenie, cei trei, care par a forma o familie fericita, mai au un lucru in comun: sunt sau au fost cercetati penal (NUP). Daniela Spranceana a fost acuzata ca s-a implicat intr-un dosar de revendicare de terenuri pe care l-a judecat.

Procurorii craioveni care au cercetat-o au dispus neinceperea urmaririi penale. Emil Spranceana este cercetat penal ca „a pus umarul” la defrisarea padurii din curtea UM 01414 Filiasi, unde era comandant in urma cu trei ani.

Dan, fiul sotilor Spranceana, a fost arestat pentru trafic de droguri saptamana trecuta. Politistii de la Crima Organizata au gasit asupra lui 60 de grame de hasis, marfa pe care o transportase in chiloti tocmai din Maroc.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.