Familia lui Omar Hayssam, sirianul judecat pentru terorism, a parasit Romania. Potrivit avocatului familiei, sotia lui Hayssam, Adela Omar, si cei sapte copii ai acesteia au plecat aseara in Siria, de pe Aeroportul International Henri Coanda - Otopeni, cu o cursa a companiei Sirian Air.
Ieri, sotia fugarului Omar Hayssam, Adela Omar, a primit decizia instantei Tribunalului Bucuresti care ii permite sa paraseasca tara impreuna cu copiii ei pentru o vacanta in Siria. Practic, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti a investit cu titlu executoriu documentele si deciziile instantei prin care cei sapte copii ai sirianului pot pleca in Siria ca sa-si viziteze bunicii.

In 10 mai, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti a admis cererea Adelei Omar, sotia lui Omar Hayssam, de a pleca cu cei sapte copii minori in Siria. Instanta a admis cerea formulata de Adela Omar in 23 martie pe baza Legii numarul 272/2004.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.