Conflictul dintre Primaria Sectorului 1 si firma de salubrizare REBU le face viata grea celor care locuiesc in zona Piatei Matache, din sectorul 1 al Capitalei.

Zona a fost invadata de gunoaie despre care primarul Andrei Chiliman sustine ca ar fi fost aruncate chiar de cei de la REBU, dupa ce primaria le-a reziliat contractul.

"Astazi dimineata, intre orele 3 si 5, REBU a lucrat in zona Pietei Matache, a rasturnat pubelele, iat autogunoiera acestora a vrut sa intre in piata pentru a descarca gunoiul in mijlocul pietei", sustine Andrei Chiliman, primarul sectorului 1. In acest moment, piata a fost curatata de oamenii pietei si toata mizeria a fost adunata.

REBU a facut mizerie nu numai in zona Matache, ci si in zona Dorobanti, zona Grivitei sau Zona Garii de Nord, spune Chiliman. Este absolut jenant ca o firma - platita din bani publici sa faca curatenie - sa faca mizeria asta, considera primarul.

Directorul general REBU, Mircea Raicu, sustine insa ca "Andrei Chiliman minte cum respira" si ca acuzatiile sunt nefondate. Dupa incheierea contractului intre Primarie si REBU, pe data de 18 august, in aceasta zona au intrat alte doua firme de salubrizare, explica acesta, acuzand conducerea Primariei de incheierea unor contracte fara a respecta legea.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.