Politia Rutiera si-a prezentat cele 25 de autospeciale noi pentru cercetarea la fata locului. Acestea sunt dotate cu laboratoare antidrog.
Pana acum era cam asa: in cazul unui accident rutier grav, in urma caruia masinile erau atat de „sifonate” incat nu mai puteau fi miscate pentru a fi duse la sectia de politie pe raza careia s-a produs evenimentul, soferii implicati erau obligati sa ramana pe loc si sa anunte politia la 112.

La un moment dat, la fata locului era trimis un echipaj. Dar acesta ajungea cand putea, adica atunci cand termina anchetarea celorlalte zeci de tamponari care avusesera loc in ziua respectiva. Concret, agentii ajungeau la fata locului chiar si la 5-6 ore de la producerea accidentului. Stabilirea conditiilor in care a avut loc incidentul, declaratiile celor implicati, recoltarea de probe de la fata locului si intregul proces se intindea pe alte cateva ore bune.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.