Investitiile, achizitiile si lucrarile de la Hidroelectrica in perioada 2000-2006 sunt afaceri profitabile pentru cei din sistem.

Cu banii scursi in jaful de la Hidroelectrica s-ar putea rezolva problema pensiilor”, spune Vlad Ion, fost revizor contabil la Portile de Fier sucursala Turnu-Severin. Pensionat in februarie 2006, Ion Vlad este hotarat sa demaste „mafia” din Hidroelectrica dupa 30 de ani de activitate in institutie.

Controalele ministeriale nu au confirmat reclamatiile contabilului, iar sefii Hidroelectrica spun ca Ion Vlad este omul liderilor de sindicat si ca acesta „a inceput sa intruchipeze corectitudinea dupa ce nu a mai primit facilitati de la Hidroelectrica”.

Becuri „speciale”

Din 2000 pana in 2006, Ion Vlad a trimis peste 20 de procese-verbale, note de constatare, adrese si sesizari catre Ministerul Economiei, ANAF si politie cu toate „gainariile” constatate la Hidroelectrica si care, adunate, produc pagube de zeci de miliarde.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.