Atributiile lui Alexandru Sassu, presedinte-director general interimar, au fost completate intre parlament si Monitorul Oficial.

Seful interimar al TVR, Alexandru Sassu, a primit competente suplimentare fata de hotararea parlamentului prin care a fost numit in fruntea televiziunii publice.

Completarea atributiilor lui Sassu a fost posibila prin adaugarea a doua articole care nu apar in hotararea votata in plenul Camerelor reunite, dar apar in textul publicat in Monitorul Oficial.

Alexandru Sassu a fost numit director general interimar al televiziunii publice in ultima zi a sesiunii parlamentare, pe 28 iunie, in sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor.

Parlamentarii au decis ca Sassu va asigura si interimatul conducerii Consiliului de Administratie. Insa cand a fost vorba sa treaca pe hartie atributiile concrete, parlamentarii au trecut doar articolele din Legea TVR referitoare la functia de director general. Potrivit hotararii votate de parlament, Alexandru Sassu „va exercita atributiile si competentele prevazute la art. 28, 29, 30 din Legea nr. 41/1994”.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.