Potrivit ultimului sondaj IMAS, presedintele a pierdut cinci procente la capitolul incredere.
Presedintele Traian Basescu a pierdut intr-o singura luna cinci procente in topul increderii romanilor, arata datele unui sondaj de opinie dat publicitatii de IMAS. Totusi, cu 51 de procente, seful statului continua sa conduca detasat acest clasament, fiind urmat de liderul PNG, Gigi Becali, cu 34%, si de seful PLD, Theodor Stolojan, cotat la 28%. O crestere importanta de cinci procente inregistreaza insa premierul Tariceanu, pina la 17%, tot cu atit fiind cotati si liderul PSD, Mircea Geoana, si cel al PD, Emil Boc. Studiul IMAS apare la o saptamina dupa un sondaj realizat de Gallup, care il credita pe Traian Basescu cu doar 43% in ceea ce priveste increderea populatiei.

PD se claseaza primul la capitolul partide politice. Democratii ar obtine 43% din voturi, cu sapte procente mai putin decit luna precedenta, in timp ce PSD a cistigat doua puncte, urcind la 17%. PNL se mentine si in aceasta luna la 11%, PNG si el la 10, in timp ce PRM si UDMR sint ultimele formatiuni care trec, cu 5%, pragul electoral.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.