Incendiile de miristi si paduri dau de furca pompierilor, intreaga tara fiind cuprinsa de flacarile care par sa nu se mai stinga. Specialistii sustin ca interventiile de azi dau startul pentru cele de maine. Numai in cursul zilei de ieri, aproape in fiecare colt al tarii, s-a dat cate o adevarata batalie cu focul.
Fum pe Autostrada Soarelui

Traficul pe Autostrada Soarelui a fost perturbat mai bine de o ora, in zona kilometrului 157, din cauza fumului provenit de la un incendiu de vegetatie uscata care s-a raspandit pe sosea. Potrivit Directiei Politiei Rutiere, focul a izbucnit in jurul pranzului, din cauze necunoscute si a cuprins o zona situata intre calea ferata si carosabil. Pompierii din Calarasi au lichidat incendiul dupa aproximativ o ora si jumatate. La randul lor, pompierii militari din Dolj, ajutati de zeci de localnici, au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a reaprins in zona padurii Bradesti. Potrivit Mediafax, joi seara, un incendiu a mistuit peste 60 de hectare de vegetatie uscata in comuna doljeana Bradesti, iar pompierii militari au reusit sa stinga focul in jurul orei 22:10, insa in cursul diminetii de ieri cadrele ISU Dolj au fost anuntate ca focul s-a reaprins.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.