O pata de combustibil de cateva sute de metri patrati a fost descoperita de catre politia de frontiera, in urma accidentului care s-a petrecut joi seara in apropiere de Mangalia. Astfel, imediat dupa scufundarea unei nave sub pavilion cambodgian, la patru mile travers de statiunea Venus, politia de frontiera a constatat pata de combustibil din mare se indreapta catre Ucraina.

Toti cei sase marinari care se aflau pe vas, au reusit sa se salveze inainte ca nava sa se scufunde, informeaza NewsIn.

Directorul general al Autoritatii Navale Romane, Valentin Serbanescu, care a coordonat operatiunea de salvare a marinarilor, a declarat joi seara ca nava Multitrave, de 1.100 TDW construita in 1977, cu o lungime de 57 de metri, era incarcata cu materiale de constructie si se indrepta spre Constanta la descarcare.

Comisarul sef Adrian Burcea, purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Constanta, a declarat ca marinarii nu au avut nevoie de ingrijiri medicale, ca au fost cazati in Mangalia, urmand ca astazi sa se faca actele, pentru repatrierea lor.

Un elicopter si o nava a politiei de frontiera supravegheaza in permanenta zona, pentru a anunta imediat autoritatile daca situatia se agraveaza


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.