Ministrul agriculturii Decebal Traian Remes a declarat ca in cadrul intalnirii cu premierul Tariceanu, de ieri, au fost identificate masuri pentru combaterea efectelor secetei in agricultura si a precizat ca le va detalia doar dupa ce ministrul economiei aproba bugetul necesar.

"Au fost identificate anumite masuri si premierul ne-a trimis acasa sa ne facem temele. Probabil vom lucra si la noapte pentru a gasi cele mai bune solutii", a spus Remes. El a refuzat insa sa enumere problemele identificate, informeaza NewsIn.

Acesta a precizat ca aceste masuri au nevoie de suport financiar, care trebuie aprobat de ministrul economiei, Varujan Vosganian.

"Pentru a adopta aceste masuri, trebuie sa obtin aprobare de la ministrul economiei. Doar dupa aceasta le voi face publice", a mentionat Remes.

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltare Rurala (MADR), Gheorghe Albu, a declarat pentru NewsIn, ca principalele probleme ale agriculturii tin de asigurarea furajelor pentru animale, dar si de acordarea despagubirilor pentru culturile agricole afectate de seceta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.