Timp de trei zile, un urs din apropierea orasului Zarnesti, judetul Brasov, i-a terorizat pe locuitorii unui cartier din Tohanu Vechi. Dupa ce animalul a ranit, marti noapte, un barbat care a ajuns din cauza ranilor la Spitalul Judetean din Brasov, miercuri noapte ursul a mai facut o victima. De aceasta data, animalul l-a ucis pe Iancu Caldarar, in virsta de 51 de ani, un bolnav psihic care disparuse de acasa in urma cu doua zile.
Joi dimineata, in jurul orei 10.30, paznicul Ion Maghiari, intorcindu-se de la veghea pe care au organizat-o in timpul noptii localnicii, padurarii si vinatorii, a gasit trupul barbatului in zona Spoielii Tohanului Vechi. In aceeasi noapte, ursul a atacat si o stina, ciobanii reusind sa-l alunge numai dupa ce a omorit zece oi, ne-a declarat comisarul-sef Liviu Naghi, purtator de cuvant al IPJ Brasov. Vinatorii nu sint inca siguri daca este vorba despre acelasi animal, dar spun ca vor sta in continuare la pinda si ca vor omori animalul, care este deosebit de agresiv.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.