Fostul secretar executiv al PSD le-a reprosat sefilor de la Directia Stiri ca fac materiale “neobiective”.

Alexandru Sassu si-a intrat rapid in rolul de director al TVR. Faptul ca este doar sef interimar nu l-a impiedicat pe fostul secretar executiv al PSD sa-i bage marti intr-o sedinta furtunoasa pe sefii Directiei Stiri. Surse care au participat la aceasta intilnire sustin ca Sassu a facut un scandal monstru, reprosindu-le celor care asigura realizarea ,,Jurnalului'' din punct de vedere editorial ca multe dintre stirile care apar pe post sint „fabricate, neobiective si necredibile“. Sedinta s-a desfasurat in absenta sefului de la Stiri, Rodica Culcer, care se afla de simbata in concediu de odihna.

Directorul interimar al TVR a recunoscut ca a avut o discutie cu „15 sefi ai Directiei Stiri“. Intrebat daca a criticat obiectivitatea stirilor, Sassu ne-a declarat ca nu-si mai aduce aminte daca a spus asa ceva. „Nu mai stiu daca a existat o astfel de formulare... Am spus ca nu sint verificate stirile, ceva de genul asta“, afirma Alexandru Sassu, care precizeaza, totodata, ca a fost doar „o observatie generala“ si ca nu a indicat un anume material. „Le-am si spus ca vorbesc ca un spectator, care vede aceste lucruri. Nu am intrat in discutii amanuntite pe probleme editoriale.“

Sursele noastre spun insa ca Sassu a dat un exemplu, si anume a criticat faptul ca TVR nu a transmis in direct de pe autostrada atunci cind a avut loc celebrul carambol provocat de fum. „Nu am indicat nici o stire, se apara Sassu. La materialul cu autostrada, cineva a vorbit ceva despre un cablu care a lipsit. Atit. Nu am spus nimic despre transmisii in direct sau altceva.“ Sursele noastre mai spun ca Sassu a batut cu pumnul in masa. Acesta spune ca n-a batut.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.