Cinci interlopi condamnati la inchisoare vor sa scape de puscarie cu adeverinte de "buni crestini" eliberate de preoti.

Preotii vasluieni sar in ajutorul a cinci interlopi condamnati la inchisoare pentru exploatarea sexuala a zeci de tinere din judet.

Fetele bisericesti le-au eliberat proxenetilor adeverinte potrivit carora acestia sunt „buni crestini”, „milostivi”, „cu frica de Dumnezeu”, „citesc mereu carti religioase” si fac acte de caritate.

Aceste adeverinte au aparut la dosarul in care Mihai Dariescu, 27 de ani, Vasile Nicusor Dariescu, 28 de ani, Mihai Gabriel Dariescu, 27 de ani, Adrian Toderica, 29 de ani, si Constantin Chirila, 30 de ani, au facut recurs la sentintele date de Tribunalul Vaslui acum doua luni.

Se bat cap in cap cu dovezile procurorilor

Preotii Catalin Iulian Mirciu, paroh la Biserica „Adormirii Maicii Domnului II”, Constantin Mogos, paroh la Biserica „Sfantul Ioan”, in frunte cu protopopul Vasile Parcalabu, de la Parohia „Adormirea Maicii Domnului I”, au eliberat pentru fiecare membru al clanului Dariescu adeverinte de sustinere in fata judecatorilor.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.