Nicolae Mischie, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, trafic de influenta si alte fapte de coruptie.

Decizia a fost luata de magistratii Tribunalului Gorj dupa un proces care a durat mai bine de doi ani. Avocatii lui Nicolae Mischie au anuntat ca se vor adresa Curtii de Apel Craiova.

Nicolae Mischie a declarat la Realitatea Tv ca a aflat de aceasta decizie prin intermediul presei si ca "acest dosar este intocmit la o comanda politica". Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj considera ca decizia este "total nefondata" si ca nu e in concordanta cu materialul probator din dosar.

Mischie a fost condamnat intr-un dosar in care un om de afaceri s-a autodenuntat ca i-a oferit fostului presedinte al Consiliului Judetean Gorj mita in valoare de 400.000 de lei pentru a obtine anumite lucrari in constructii in judet.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.