Fostul prim-ministru Adrian Nastase a declarat, miercuri, la o intalnire intre politicieni si asa-zisii "bloggeri", ca si-a facut blog pentru a vedea daca este posibil un dialog cu cei care il injura, relateaza Rompres. Nastase a spus, intrebat de ce a decis sa isi creeze propriul blog, pentru a vedea daca este posibil un dialog cu cei care il "injura". "Incerc sa inteleg reactii, puncte de vedere ale celor care mi-as dori sa ma cunoasca mai bine decat ceea ce incape pe sticla unui televizor", a adaugat el.

Fostul prim-ministru a spus ca a ajuns deja, in trei saptamani de cand functioneaza blogul sau, la mai mult de 100.000 de vizitatori.

"La inceput ma injurau, acum mai putini, cel putin aceasta este impresia mea", a marturisit Nastase.

Provocat de cativa dintre asa-zisii "bloggeri" aflati in topul traficului in functie de vizitatori, care si-au exprimat indoiala cu privire la adevaratul autor al materialelor postate pe blogul acestuia, Nastase a reactionat iritat, replicand ca a invatat si el sa foloseasca un computer, iar neuronii inca ii mai functioneaza.

Pe de alta parte, el a recunoscut ca mesajele in care este injurat sunt blocate de la aparitia pe blog de catre administratorul acestuia.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.