IPS Daniel a oficiat in Italia cununia religioasa a magnatului iesean Iulian Dascalu. El a fost dus cu avionul, cazat in conditii de lux si plimbat cu Mercedesul.

Miliardarul roman Iulian Dascalu si-a permis, cu ocazia casatoriei, doua excentricitati: sa-si faca petrecerea de dupa nunta in Pistoia-Toscana, Italia, platind transportul si cazarea pentru aproximativ 100 de persoane, si sa-i oficieze casatoria insusi Mitropolitul Moldovei si Bucovinei. Pregatirile de nunta au fost facute in mare taina.

Taximetristii aflasera de un „mega-matrimonio”

Un alai de romani - domnii la cosum fin, iar doamnele in rochii vaporoase si colorate - intra la pas printr-o poarta a orasului Lucca, locul de nastere al compozitorului Giacomo Puccini si cea mai mare localitate din Italia cu zidul medieval ramas intact, care-o inconjoara in intregime.

Insetati, nuntasii intra in primele magazine dupa apa, atragand intrebarile turistilor, care incep sa le faca poze si sa-i urmareasca pentru a vedea daca cei doi miri sunt vedete


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.