Curtea de Apel Craiova a emis, vineri, un mandat de arestare preventiva pe o perioada de opt zile pe numele controversatului om de afaceri Genica Boerica, transmite Rompres.

Aceeasi instanta a mai emis, vineri, mandate de arestare preventiva, dar de 24 de zile, pe numele lui Radu Constantin Dragan, de 28 de ani, din Bucuresti, si Aurel Dorian Prie, de 40 de ani, din Craiova.
Toti trei sunt cercetati intr-un dosar pentru obtinerea ilegala de TVA in valoare de 1,1 milioane de lei.

Reamintim ca, pe 18 iunie, Curtea de Apel Craiova a hotarat punerea in libertate a celor trei pe motive de vicii de procedura, dupa ce Tribunalul Dolj emisese mandate de arestare preventiva pe numele lor.

Pe 14 iunie, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Dragan si Prie si pe 30 de zile, in lipsa, pentru Boerica.

La doua zile dupa ce s-a predat la politie, Boerica a fost prezentat in fata judecatorilor de la Tribunalul Dolj, care au decis confirmarea mandatului emis pe numele sau, insa numai pentru zece zile.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.