Astazi americanii sarbatoresc 231 de ani de la adoptarea Declaratiei de Independenta.

La Bucuresti, Ambasada Statelor Unite organizeaza un program amplu de festivitati care vor fi prezidate de ambasadorul Nicholas Taubman. La ceremonie vor participa presedintele Traian Basescu, premierul Calin Popescu Tariceanu precum si alte personalitati ale vietii politice, culturale si de afaceri.

Din cauza manifestarilor, traficul rutier din zona de nord a Capitalei va fi intrerupt intre orele 17 si 21 pe Soseaua Kiseleff, intre Piata Arcului de Triumf si Strada Arhitect Ion Mincu. Soferii au la dispozitie mai multe variante ocolitoare: Piata Arcului de Triumf - Bulevardul Maresal Constantin Prezan - Piata Charles de Gaulle - B-dul Aviatorilor si Piata Arcului de Triumf - strada Alexandru Constantinescu - Bulevardul Marasti - strada Clucerului - Bulevardul Ion Mihalache.

Circulatia in zona se desfasoara deja cu dificultate, dupa ce traficul rutier pe doua artere rutiere importante din apropiere - Soseaua Stefan cel Mare si Bulevardul Iancu de Hunedoara - principala legatura dintre estul si nordul Bucurestiului - a fost restrictionat, timp de jumatate de an, doar pe o singura banda de circulatie.

Municipalitatea a decis si inchiderea partiala a pasajului Obor - principala cale de legatura intre Soseaua Mihai Bravu si Soseaua Stefan cel Mare - unde vor incepe lucrari de reconfigurare a retelei liniilor de tramvai. In aceasta perioada, prin pasajul Obor se va circula fie pe o banda, fie pe ambele, insa cu anumite restrictii in functie de stadiul la care se afla lucrarile, informeaza Antena 3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.