E foarte simplu si perfect legal sa te droghezi: ai nevoie doar de un card bancar cu echivalentul a 20-30 de euro in cont si acces la internet. Dai un „search” pe unele cuvinte-cheie, cum ar fi kratom sau salvia, intri pe site-uri specializate, plasezi comanda si drogul iti vine par avion, iar postasul ti-l livreaza acasa!
Noi asa am procedat, experimental, comandand 10 grame de kratom la un magazin virtual olandez. Acesta are o oferta extrem de bogata, de sute de produse, zeci de soiuri de droguri legale - acolo, in Olanda, ca si aici, in Romania. Salvia divinorum, respectiv Salvinorin-A, extractul cu efect halucinogen (asemanator LSD), din aceasta specie de menta mexicana, se gaseste deja si in magazine virtuale romanesti! Ca sa faci comert legal cu asemenea droguri noi, netrecute pe lista narcoticelor interzise in Romania si considerate simple suplimente alimentare, iti trebuie doar niste avize legale (in primul rand de la Ministerul Agriculturii!), care se obtin la fel ca si pentru orice aliment.

Kratom-ul, un drog substitut pentru opiu si marijuana, este frunza unui copac asiatic - Mytragina speciosa. Tocmai in Thailanda si Malaiezia, tarile de origine ale acestui arbore, comertul cu kratom este interzis - in Thailanda se pedepseste cu moartea. in majoritatea celorlalte tari este inca legal, unele restrictii fiind impuse in Australia, Norvegia, Burma si, mai nou, Statele Unite. Cum spuneam, in Romania, kratom-ul, ca si alte droguri, se pot consuma si trafica fara probleme.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.