"S-a hotrat. Lupescu va delega arbitrii in Liga I. De acum inainte nu se tie cum va fi. Eu cred c se vor vedea in primul rand imbuntiri calitative in arbitrajul romanesc, fiindc nu se mai putea s se persiste in greeal. Lupescu incearc s schimbe ceea ce nu merge. E tanr, are putere. Eu cred c oamenii trebuie cultivai in spiritul corectitudinii", a declarat Dragomir, care nu a fost prezent luni la edina Comitetului Executiv.

Acesta a mai spus c are incredere in faptul c trecerea delegrii arbitrilor in sarcina FRF va da rezultate. Dragomir a precizat c nu este un lucru ru ca FRF s se implice mai mult in activitatea Comisiei Centrale a Arbitrilor i consider c "este o rspundere in plus a Federaiei, iar Mircea Sandu i Lupescu incearc s fac un lucru bun".

Preedintele Federaiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a anunat in urm cu dou sptmani c din sezonul viitor delegrile arbitrilor nu vor mai fi fcute de preedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, ci de o persoan din administraia FRF. Constantin a comentat atunci aceast decizie: "Pentru CCA este ca o palm ca altcineva s fac delegrile".