Dan Voiculescu semnaleaza in petitia adresata Comisiei senatoriale de abuzuri ca a doua zi dupa inceperea activitatii Comisiei de ancheta a faptelor sefului statului, pe care a si prezidat-o, Daniel Morar ar fi solicitat SRI sa-i comunice informatii despre familia sa. Dan Voiculescu se plange, in acelasi document adresat comisiei, ca o echipa condusa procurorul Adriana Cristescu s-a prezentat la CNVM, unde a solicitat "tot ce exista si tot ce se stie despre firmele lui Voiculescu".

Deputatul-avocat Sergiu Andon l-a reprezentat astazi pe Dan Voiculescu in fata Comisiei de abuzuri, pentru a sesiza "faptul ca la DNA (...) din lipsa de performanta, din lipsa de rezultate, intreaga preocupare se indreapta catre dosare politice, spre anchete la televizor, spre communicate spectaculare, de natura a aduce atingere demnitatii si reputatiei oamenilor, adversari politici ai celor care influenteaza DNA".

"Se impune o analiza exigenta a stilului politienesc, de Parchet, de pe vremea lui Andrei Vasinschi, pe care il practica actualul DNA", a declarat Sergiu Andon, la finalul audierii.

Presedintele comisiei in cauza, Ion Toma, a aratat ca audierea lui Sergiu Andon s-ar putea solda cu invitarea procurorilor DNA sau cu sesizarea CSM in cazul Voiculescu, insa o decizie in acest sens va fi luata martea viitoare.

Liderul PC a mai facut publica aceasta plagere a sa la adresa DNA in ziua in care DNA a anuntat oficial ca Dan Voiculescu si fiica sa, Camelia, sunt invinuiti de DNA pentru presupuse splalari de bani si fals in inscrisuri intr-un dosar disjuns din afacerea Loteria.