DNA a declansat urmarirea penala impotriva primarului Iasilor, Gheorghe Nichita, si a viceprimarului Constantin Neculau, care au fost audiati marti, la DNA Bucuresti, in dosarul Palas.
Acesta este al doilea dosar penal in care apare numele omului de afaceri Iulian Dascalu. Anul trecut, Paszkany Arpad, liderul grupului de firme Polus, l-a acuzat pe presedintele CJ Cluj, Marius Nicoara, ca l-ar fi santajat pentru a renunta la proiectul unui mall, care urmeaza sa fie construit in Cluj-Napoca de Iulian Dascalu. Paszkany, patronul CFR Cluj, declara presei anul trecut ca Nicoara i-ar fi cerut sa renunte la construirea unui mall in Cluj-Napoca, in favoarea omului de afaceri iesean Iulian Dascalu, pentru ca premierul Tariceanu sa nu-i blocheze investitia Esplanada din Bucuresti.

Al doilea caz cercetat de procurori se refera chiar la investitia din Iasi a lui Iulian Dascalu. DNA a inceput urmarirea penala impotriva primarului de Iasi Gheorghe Nichita, in dosarul Palas, afirma surse judiciare. Cercetarea a debutat in urma plingerii depuse de omul de afaceri Zaharia Schrotter, in ianuarie 2006.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.