Cei 13.000 de metri patrati pe care functioneaza Circul de Stat au fost retrocedati de Primaria Sectorului 2. Acest lucru s-a intamplat anul trecut, dar conducerea Circului a fost informata abia in urma cu 12 zile. Astazi, intr-o conferinta de presa, Brandusa Novac, directorul Circului, va oferi mai multe amanunte despre acest caz halucinant.
Terenul pe care functioneaza Circul de Stat a fost retrocedat de Primaria Sectorului 2. Acest lucru s-a intamplat in urma cu aproape un an - 16 august 2006 - dar conducerea Circului a aflat ca a ramas fara teren de curand. Mai exact, pe 8 iunie, atunci cand conducerea Circului a primit o notificare prin care i se punea in vedere sa elibereze terenul in suprafata de 13.000 de metri patrati in termen de zece zile. "Primaria Sectorului 2 a dat tot terenul de jur imprejurul Circului - in afara de cel pe care se afla cladirea. Nici macar spatiu de depozitare a gunoiului nu mai avem, in urma retrocedarii", ne-a declarat Brandusa Novac, directorul Circului Globus.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.