Amenintat cu evacuarea, deputatul PSD ameninta: “Nu cred ca le da mina sa sara gardul… Ii impusc cu mina mea!”.

Deputatul PSD Dan Iosif, Alexandru Farcas - fost ministru al Integrarii in guvernul Nastase, Georgiu Gingaras, fost ministru al Tineretului, si Tanase Joita, fost procuror general al Romaniei, sint doar citeva nume de pe lista demnitarilor pe care RA-APPS vrea sa-i evacueze din casele de protocol in care locuiesc abuziv. Motivul: acestora le-a expirat calitatea de inalti demnitari si ar fi trebuit sa predea locuintele de serviciu pentru care platesc chirii modice. In acest sens, Regia a inaintat actiuni in instanta pentru a obtine evacuarea lor, iar pe o parte dintre acestea le-a cistigat. Chiriasii renunta greu la ocupare.

In replica fata de intentia RA-APPS, deputatul Dan Iosif ameninta ca, daca nu va primi banii pe care i-a investit in imobil, va arunca casa in aer. "Nu vor lua nici o casa inapoi. Nu in stadiul in care se afla acum. Eu sint, in acest moment, in postura omului care nu are nimic de pierdut, nimic de cistigat. In locul casei va ramine loc de piscina. O arunc in aer", ne-a declarat ieri Dan Iosif. Acesta a explicat ca a preluat imobilul din str. Herastrau nr. 37 intr-o stare deplorabila si ca a investit, cu acordul Regiei, 600.000 de euro pentru reabilitarea acestuia. "Sa imi dea banii inainte si cheltuielile de judecata si plec! Nu cred ca le da mina sa sara gardul… Ii impusc cu mina mea!", a mai amenintat deputatul PSD.

Dan Iosif se judeca cu RA-APPS de mai bine de doi ani. Vara trecuta, Regia obtinuse in instanta evacuarea deputatului PSD, insa, ulterior, Tribunalul Bucuresti a retrimis cauza Judecatoriei Bucuresti. Actualul parlamentar PSD a primit casa din Herastrau, compusa din opt camere, dependinte, garaj si o curte de 250 de metri patrati, pe vremea cind era consilierul fostului presedinte Ion Iliescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.