Apa Nova - concesionarul serviciului de apa si canalizare Bucuresti - va fi amendata cu 6,1 milioane de euro, potrivit mai multor proiecte de hotarare votate, ieri, de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.
Executivul municipal a initiat patru proiecte de hotarare care vizeaza sanctionarea concesionarului serviciului de apa inca de la inceputul acestui an. Desi aceste proiecte au fost respinse in ultimele sedinte ale CGMB, neavand sustinerea primarului Adriean Videanu, acestea au putut fi adoptate, ieri, dupa ce consilierii municipali ai PD au parasit sala de sedinta, nemultumiti de noua "alianta" PNL-PSD.

Ramasi singuri la sedinta, consilierii municipali PSD si PNL au votat, in unanimitate, cele patru proiecte prin care Apa Nova este sanctionata cu 6,1 milioane de euro pentru nerespectarea contractului de concesiune. Potrivit proiectelor de hotarare - care au fost elaborate in baza rapoartelor ARBAC , compania Apa Nova primeste sanctiuni in valoare totala de 6,1 milioane de euro, pentru ca nu a finalizat in termenul prevazut de contract (cinci ani - n. red.), procesul de contorizare a blocurilor, pentru nereguli privind facturarea abonatilor, precum si pentru nerespectarea nivelului de servicii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.