Liderul Partidului Romania Mare, C.V. Tudor, solicita in instanta daune morale de un milion de lei de la "Adevarul" pentru publicarea unui articol in care se arata ca el este implicat financiar la postul de televiziune Cosmos TV.

Joi, cotidianul detinut de Dinu Patriciu a publicat articolul ,,Corneliu Vadim Tudor, «capusa» la Cosmos TV", in care se scrie ca excluderea din partid a senatorului Dan Claudiu Tanasescu are legatura cu finantele postului Cosmos TV, iar C.V. Tudor ar fi facut presiuni pentru a acumula procente sporite din actiunile firmei de publicitate. "Incasarile firmei de publicitate se imparteau 60% catre C.V. Tudor si 40% catre familia Tanasescu, in vreme ce cheltuielile de administrare a televiziunii se faceau in proportie inversa", mai scrie "Adevarul".

Ovidiu Nahoi, redactor-sef adjunct al publicatiei "Adevarul", a declarat pentru NewsIn ca articolul prezinta datele unei anchete CNA si ca ei sint convinsi ca tot ce au scris "este acoperit de realitate".

Vadim Tudor a negat ieri implicarea financiara la Cosmos TV si a declarat ca a refuzat orice onorariu din partea postului. El a mai povestit ca decora studiourile televiziunii cu "icoane, carti si tablouri aduse de acasa" si venea cu propria apa minerala la emisiunile la care participa.